Prop de 75 nois i noies d’entre 8 i 17 anys han començat aquest dilluns, 28 de juny, els campus de tecnificació Olímpia que tenen lloc al poliesportiu Creueta del Coll.

En el campus de futbol sala, que s’ha convertit en un dels referents de tecnificació d’aquest esport al barri de la Creueta, s’espera que hi participin 150 nens i nenes, en torns d’una setmana. Mentre que en el de voleibol, que també se celebra dins de les mateixes dates i també per torns d’una setmana hi participaran més de 220 joves. Ambdós està previst doncs, que després de cinc setmanes, acabin el 30 de juliol i comptin amb un total de 350 participants.

A més de les activitats específiques pensades per la millora de cada un dels esports i les relacionades amb aquests, des de l’organització aposten per treballar a través de la pràctica esportiva competències i valors com les relacions socials, la cooperació, la solidaritat i la tolerància. Així com per fomentar la responsabilitat, la capacitat d’esforç i hàbits d’higiene i salut, entre d’altres.

Les activitats, que es duen a terme de dilluns a divendres, comencen a les 9.00 hores i s’allarguen fins a les 13.30 hores. Les famílies també disposen de l’opció de menjador amb la qual cosa la jornada es pot allargar fins a les 17.00 hores. A més, dos dies a la setmana els participants gaudeixen d’activitats aquàtiques i d’una sortida setmanal a scapes rooms, escoles de skate o a l’Illa Fantasia, entre d’altres.

Tant el campus de futbol sala com el de voleibol es van començar a realitzar el 2017 i s’han celebrat ininterrompudament des de llavors malgrat la pandèmia. Estan organitzats per l’AEE Ins Montserrat en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.